IT Center Finland OY Return Policy

Registrar: IT Center Finland OY (Business ID: 2693428-2)

Address: Kauppakatu 3A1, LK7, 33210 Tampere Finland

Contact detailsinfo@itcenterfinland.fi

Etämyynnissä (kuten verkkokaupasta) ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus erityistä palautussyytä ilmoittamatta. Jos palautus tehdään postittamalla, maksaa asiakas postituksen. Tuotteet voi myös tuoda liikkeeseemme. Palautussummaa voidaan vähentää, mikäli tuotteen myyntiarvo on laskenut huolimattomasta tai virheellisestä käsittelystä johtuen (siinä on esim. tällaisesta käsittelystä johtuva vika).
Pyrimme ratkaisemaan tuotteisiimme liittyvät mahdolliset ongelmat asiakasta kuunnellen. Siksi pyydämme ottamaan meihin yhteyttä ennen tuotteen palautusta.
Suurimmalla osalla tuotteistamme on 12 kuukauden takuu. Tietokoneisiin asennetun käyttöjärjestelmän virheellisen toiminnan aiheuttavat virustartunnat tai vastaavat ohjelmiston ongelmat tai vesivahingot tms. eivät kuulu takuun piiriin.
Takuumme ei myöskään kata käytettyjä akkuja tai latureita ellei niin ole erikseen mainittu tuotteen tiedoissa.
Uusilla akuilla ja latureilla, jotka on ostettu kauttamme, on 12 kuukauden valmistajan takuu. Vialliset akut ja laturit vaihdetaan tämän takuun puitteissa pääsääntöisesti uusiin vastaaviin.
Palautuksen tai huoltopyynnön kyseessä ollen pyydämme ottamaan meihin yhteyttä (esim. aukaisemalla sivun ”Ota yhteyttä”) ja kuvaamaan tuotteessa olevan ongelman mahdollisimman kattavasti (tarvittaessa voit lähettää kuvia sähköpostiimme). Kuvaus voi olla suomen lisäksi ruotsiksi tai englanniksi. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman pian.
Kahden viikon palautusajan päättymisen jälkeen ensimmäinen vaihtoehto on aina tuotteen korjaaminen takuun puitteissa tai vastaavan tuotteen tarjoaminen, mikäli korjaaminen ei jostakin syystä ole mahdollista tai se osoittautuu liian hankalaksi.
 050 5512209
XtpTm.png
Teollisuuskyläntie 4,
37550 Lempäälä
Our working hours
 
Online service
9:00 ---18:00 Monday to Friday 
10:00 ---14:00 Saturday 
Closed on public holidays
Visiting hours
Currently all visits are strictly by appointment only. Call us or email us to agree on visiting time 
Google reviews.png
facebook like icon blogs.png